Spanning en agressie op school

Aankondiging
Dinsdag 25 september 2018
  • Tijdsduur Gehele dag
Suzanne Agterberg

Stel je vraag aan de congresontwikkelaar

Suzanne Agterberg

In het kort

In september organiseert Medilex Onderwijs het nieuwe congres 'Spanning en agressie op school'. Hoe herken je verschillende typen agressie? En hoe voorkom je spanning en agressie door kennis over de gedragspatronen van je leerlingen?

Na een plenair ochtendprogramma volg je in de middag een praktische subsessie over onder meer spanningsvolle gesprekken met ouders, agressie en gedragsstoornissen en het begeleiden van spanning in de klas.

Laat hieronder je gegevens achter en word direct op de hoogte gebracht als het programma online staat en je je kunt inschrijven.

Praktische Informatie

Datum

Inschrijving voor deze aankondiging is nog gesloten.

Kosten

De kosten voor deze studiedag bedragen €395,- voor een hele dag. Genoemd bedrag is inclusief digitaal naslagwerk, hand-outs, koffie/thee en lunch en exclusief BTW en onderstaande kortingen:

1 OP 5 GRATIS Schrijf jij je gelijktijdig in met vijf personen uit één instelling en wordt de factuur naar één adres gestuurd, dan betaal je slechts voor vier personen. De vijfde persoon komt dus GRATIS!

STUDENTENKORTING Medilex Onderwijs stelt vijf plaatsen speciaal voor studenten beschikbaar. Een studentenplaats wordt aangeboden voor een gereduceerd tarief van € 75,- exclusief BTW (€ 89,25 inclusief BTW). Deze korting geldt alleen voor voltijd studenten. Op de congresdag wordt vertoon van bewijs van inschrijving van uw opleidingsinstituut gevraagd. Mits de bijeenkomst niet is uitverkocht wordt de inschrijving twee weken van te voren definitief bevestigd. 

Let op! Bovenstaande kortingen zijn niet te combineren. De hoogste korting gaat voor. 

Blijf op de hoogte